miércoles, 23 de octubre de 2013

‘Barcelona Ciutat de Moda’

Coolture Magazine reuneix en un número especial a 20 dissenyadors, 20 espais culturals i a 20 fotògrafs sota el nom ‘Barcelona Ciutat de Moda’ que es publicarà el proper 23 d’octubre.

Després de set mesos treballant i amb la col•laboració de més de 500 persones, a finals d’octubre veurà a la llum el projecte que servirà per radiografiar la situació actual en el sector de la moda, la cultura i la fotografia amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Els dissenyadors i marques que han participat són: Els dissenyadors que participen són: Andrés Sardá, Beatriz de la Fragua i Claudia Morera,Bibian Blue, Brain&Beast, Colmillo de Morsa, Custo Barcelona, Elena Elvira, Gori de Palma, Josep Abril,Josep Font, Juan Pedro López, Justicia Ruano, Krizia Robustella, Llamazares y de Delgado, Manuel Bolaño, Nerea Lurgain, Toni Francesc, Veneno en la Piel, Who i Zazo&Brull.

Els espais culturals que participen són: Antiga Fàbrica Estrella Damm, Arts Santa Mònica,Caixaforum Barcelona, CCCB, DHUB, El Molino, Fabra i Coats, Hangar, IDEP Barcelona, IED Barcelona, La Paloma, MACBA, MNAC, Museu d’Història de Catalunya, Museu Marítim de Barcelona,Nau Ivanow, Palau de la Música Catalana, Sala Razzmatazz, Teatre Nacional de Catalunya i el Teatre Principal.

Els fotògrafs que participen són: Abel Cosp, Carlos Pérez, Daniel Murga y Miguel Castilla, Daniel Santacatalina, Dardo Helguera, Eva Germán, Francesco Ormando, Isidro de Quesada, Juanma Blanco, LF Photo Agency, Lulu Voodoo, Lydia Cazorla, Mireia Rodríguez, Raúl Mellado, Rubén Suárez, Samdelirium,Samo Photography, Stefano Paddeu, Xavi Moya y Xevi Abril.

A més dels dissenyadors, espais culturals i fotògrafs aquest especial no hauria estat possible sense els assistents, maquilladors, perruquers, estilistes, les agències de models 5th Avenue Model Management, Miah Models, Trend Models i Elite Model Management Barcelona.

‘Barcelona Ciutat de Moda’ es presentarà el proper dimecres 23 d’octubre a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació Barcelona a partir de les 19h i comptarà amb la col•laboració d’Estrella Damm, Mini Barcelona, Micuit Càtering, EGM i GStudio.

Per tots aquells que vulguin assistir a la presentació caldrà demanar la invitació a comunicacion@coolturemag.com
No hay comentarios:

Publicar un comentario